ЦИНИЧЕН ДО НИВО ДА ЛУДАЧКИ ГОВОР НА ПУТИН ВО ОБРАЌАЊЕТО ДО ЈАВНОСТА ПО ПОВОД ПРИЗНАВАЊЕТО НА ДОНБАС: ТВРДИ ДЕКА Е ЗАГРИЖЕН ЗА УКРАИНСКИОТ НАРОД, А ВО ВОЈНАТА КОЈА ТОЈ ЈА ПОМАГА ДОСЕГА ЗАГИНАА 14 000 УКРАИНЦИ И КАКО ТРГНАЛО ТЕК ЌЕ ЗАГИНАТ УШТЕ ДЕСЕТИЦИ ИЛЈАДИ?!?!

Многу бил загрижен за народот на Украина затоа што политичарите многу краделе, биле диктатори и ич не ги бивало за економија?!?!

Небаре Путин е Обама, не краде и набере Русија е силиконска долина а не најголем продавач на руда и енергенси, без тоа Русите ќе беа на питачки стап?!?!

Многу се грижел он за Украинците цели 30 години стоеле во место и биле владеани од лоши влади кои ги разочарале, ама затоа во војната која он ја почна и ја помага дозега умреа над 14 000 Украинци?!?! Ова како во вицот, добро е бато, немој веќе да ме браниш?!?!

Украина се секирала многу за својата безбедност а не водела грижа за безбедноста на Русија?! Украина требало да се жртвува за доброто на Русија?!

Тој исправал криви дриви историски уназад 200 години за некакви неправди и погрешни потези на кралеви Ленин Сталин?!?!

Ако со овој памет настапуваа сите светски лидери, светот ќе беше во вечна војна со крв до колена!

Путин очигледно забегал што од старост што од 20 години тешка диктатура и во главата му удрила кралска диктаторска забеганост на семоќ и немање осет за обичните луѓе кои ќе страдаат поради овие лудачки воинствени потези на отцепување територии и уништување на соседни држави…

sunwin tài xỉu tải sunwin sunwin web

sunwin club game bài sunwin game sunwin

sun win

sunwin

sunwin