ИСЕНИ: Врвот на професионализмот во МВР е во двајцата чесни и искрени професионалци, а тоа се Министерот Оливер Спасовски и Директорот на БЈБ Сашо Тасевски

Овие денови сме очевидци на многу успешни акции кои се превземаат од страна на МВР за сузбивање на криминалните групи, дисциплината и сообраќајниот ред во нашата држава.

Многу луѓе додека се дружеа со мене озборуваа и критикуваа, но јас им се смеев во лице гледајќи колку можат да бидат дволични. Но, во главниот митинг(трибина) која се одржуваше за време на избори пред салата Борис Трајковски трчаа да се сликаат за едно селфи.

Се чудев во нивната дволичност и лицемерие.
Но, на се има почеток и крај.

РЕСПЕКТ!

ЏЕВАТ ИСЕНИ