Искористете ја можноста што ви ја нудат картичките Visa на Комерцијална банка и добијте попусти од 10% до 25% на најдобрите платформи за онлајн едукација

Највредната инвестиција е инвестицијата во знаењето. Искористете ја можноста што ви ја нудат картичките Visa на Комерцијална банка и добијте попусти од 10% до 25% на најдобрите платформи за онлајн едукација: Coursera, EdX, GetSmarter, Udemy и Британскиот совет. Понудата трае до 30.09.2022 година.

Дознајте повеќе на линкот: https://www.visasoutheasteurope.com/macedonia/elearning.html

sunwin

sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu sunwin web

sunwin

tải sunwin apk

tải sunwin