ИСУСЕ ХРИСТЕ КАКВИ ШУШУМИГИ, ВМРОВЦИТЕ СО СИОТ ПАМЕТ БАРААТ ОД КОВАЧЕВСКИ ДА ОТВОРЕЛ СУДСКИ ИСТРАГИ ЗА ПОРАНЕШНИ И СЕГАШНИ ПОЛИТИЧАРИ?!?!?!

– Доколку Ковачевски не сака да е пиун, уште во првите 100 дена треба да има истраги за Зоран, Вице и Трајче Заеви. Доколку тоа не го направи тој ќе се покаже дека е нивен заштитник. – велат од ВМРО ДПМНЕ во партиско соопштение.

Значи во 2022-ра, цели 7 години по бомбите на Заев, ВМРО ДПМНЕ бара од идниот премиер да отворел судски истраги за поранешни и активни политичари и функционери?!?!

Има ли некој со два грама мозок во белата палата?!?! Овие се политички дунстери, аматери, шушумиги, тешки бараби и бандити!

sunwin

sun win

tải sunwin sunwin web sunwin web

sunwin tài xỉu sunwin apk sunwin

sunwin