ИЗГОРЕ КУЌА ВО КАВАДАРЕЧКО ВОЗАРЦИ, ПОЖАРНИКАРИТЕ ГИ СПАСИЈА СОСЕДНИТЕ КУЌИ, ОПШТИНАТА ЌЕ ПОМОГНЕ ЗА ШТЕТИТЕ

Денес изби уште еден пожар во куќа во село Возарци, што доведе до проширување и во соседните куќи. Но Противпожарната единица Кавадарци повторно со брза интервенција спречи поголема катастрофа и истиот е навремено изгаснат.

Градоначалникот на Општина Кавадарци ќе направи се да му помогне и на ова семејство, но истовремено упатува и апел до граѓаните да бидат повнимателни при греењето во своите домови и други објекти.

sunwin web sunwin tài xỉu sunwin web

sunwin web sunwin web tải sunwin

sunwin

tải sunwin

sun win