ИЗЈАВА НА ДЕЦЕНИЈАТА – ЉУПЧЕ ПРЕНЏОВ НЕ ИЗНАСМЕА: ГРОМ НЕ Е ПАРТИЈА КОЈА ПРАВИ ПОЛИТИЧКИ ПРЕБЕЗИ?!?!?!

– Нашиот слоган е ХРАБРО, не сме ние партија која прави политички пребези, нема шанси некој да ме купи!

Пратеникот на Гром, Љупче Пренџов со изјава на деценијата. Партијата ГРОМ беше формирана кога Стевчо Муња направи пребег од СДСМ во ВМРО ДПМНЕ со пари од режимот!!! Па уште и двајвата нивни пратеници, Панчо Минов и Чедомир Саздовски пребегаа во СДСМ?!?!

Ах бе Љупче да не пукнеш, не изнеасме бе дете румено во образите, Велешанче, Илче Гебелс му е сограѓанин… Единствена причина што ГРОМ пак нема пребегано назад во СДСМ е што Стевчо Муња веќе е истрошен криминалец и никој не го бара назад!

tải sunwin apk tải sunwin sunwin.apk mới nhất

tải sunwin

tải sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu

tải sunwin

sunwin