Изложба на фотографии на зелениот покрив од ГТЦ: Децата од малите групни домови што учествуваа на работилницата „Разбуди ја креативноста“ направиле и создале прекрасни фотографии

Секое дете носи своја посебна креативност. Тоа го потврди и вчерашна изложба на фотографии на зелениот покрив од ГТЦ.

Децата од малите групни домови што учествуваа на работилницата „Разбуди ја креативноста“ направиле и создале прекрасни фотографии.

Секоја ви чест деца, секогаш ќе ја имате безусловната поддршка од мене.

tải sunwin

sun win

sunwin apk sunwin game sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất tải sunwin

sun win