ЈАКИМОВСКИ: СООБРАЌАЈКИ СО ЖРТВИ КАКО КАЈ СИТИ МОЛ ЌЕ СПРЕЧИМЕ САМО СО НЕКОЛКУ НАДВОЗНИЦИ КАКО МОСТОТ ВЛАЈКО

– Спасот од тешки сообраќајки со човечки жртви е во надвозници за пешаци како мостот Влајко, само тоа е лекот, неколку такви треба во градот и ќе спасиме неколку човечки животи, иако треба и луѓето да пазат како возат и како преминуваат на пешачки…

Градоначалникот на Карпош Стевчо Јакимовски на Алфа

tải sunwin

sun win

sun win

sunwin

tải sunwin