ЈАВНОСТА ВО ШОК, ПОРАДИ ВАКВИ БИТАНГИ ПОСТОИ ОПАСНОСТ ДА СЕ ВРАТИ ВМРО НА ВЛАСТ: ДИРЕКТОРИТЕ НА ФОНД ЗА ЗДРАВСТВО СЕ ПОДНОВИЈА СО ЛИМУЗИНИ ОД 40 000 ЕВРА!!!

Ова се Стево Крстевски и Фатон Ахмети директори во ФЗО.

Се подновија со две возила Мондео Титаниум за 82.600 евра.

Поради вакви битанги постои опасност ВМРО ДПМНЕ да се врати на власт иако се они 100 пати полоши од СДСМ!!!

Link with us
Game bài đổi thưởng