ЈОВАНОСКИ: Драги сопартијци, сакам да ви се заблагодарам на искажаната поддршка за мојата кандидатура за градоначалник на Прилеп, убеден сум ќе оствариме уште една победа!

Почитувани сопартијци,
Драги пријатели,

После завршувањето на внатрепартиската постапка за предлагање кандидати за градоначалник на општина Прилеп од редовите на СДСМ, сакам да ви се заблагодарам на искажаната поддршка за мојата кандидатура за претстојните локални избори.

За мене и за мојот тим, вашата поддршка е мотив повеќе за постигнување уште подобри резултати и реализација на уште повеќе проекти.

Убеден сум дека заедно со вас ќе оствариме нова победа за СДСМ, нови успеси за граѓаните на општина Прилеп.

Link with us
Game bài đổi thưởng