ЈП Градски паркинг од утре со летно работно време

Град Скопје ги информира граѓаните дека од утре, 01.06.2022 година, ЈП Градски паркинг започнува со летно работно време на јавните површини наменети за паркирање во зоните А,Б,Ц и Д.

Паркирањето во зоните А,Б,Ц и Д ќе се наплаќа од понеделник до сабота од 07 до 23 часот.

Град Скопје им препорачува на сите корисници на услугите за паркирање на ЈП Градски паркинг навремено да вршат плаќање за паркирањето на зоните, согласно со наведеното време на информативните табли, за да не бидат санкционирани.

sunwin

sunwin club tải sunwin sunwin.apk mới nhất

tải sunwin apk game sunwin sunwin club

sunwin tài xỉu game sunwin game sunwin

sunwin