КАКО ДА ДОЗНАЕШ ДЕКА ПРОТЕСТ НА ВМРО Е ФИЈАСКО? ДУРИ НА КУРИР НЕМА СНИМКА ОД ДРОН, ТУКУ СЛИКА ОД ЖАБЈА ПЕРСПЕКТИВА!!!

Кога ВМРО ДПМНЕ ќе направи јак митинг, за тоа ќе се знае до Америка и до Австралија, дронови, авиони, хеликоптери, слики од врв на зграда…

Кога ВМРО ДПМНЕ ќе има фијаксо од протест и митинг, тогаш фотките се како денеска на Курир, ЖАБЈА ПЕРСПЕКТИВА!!!

sunwin tải sunwin apk sunwin tài xỉu

sun win

sun win

sun win

sunwin web sunwin web tải sunwin apk