КАКОВ БЕСРАМЕН ЛАЖГО, МИНХАУЗЕН НЕ МУ Е РАМЕН: ИАКО МУ КАЖАА ДЕКА ВО БЕЛГРАД НЕ СЕ ГРАДИ НОВ КЛИНИЧКИ, ТУКУ СЕ КРЕЧИ СТАР ОД ПРЕД 50 ГОДИНИ, МИЦКОВСКИ ПРОДОЛЖУВА ДА ЛАЖЕ ЗА СРПСКИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР!

Во Србија не се гради нов клинички центар, туку се кречи стариот и се доградува мал дел кој е само 20% од најавената квадратура.

Ова е постоечкиот клинички центар кој само се реновира и опремува:

И малите деца знаат дека е многу поефтино постоечка куќа да ја окречиш и да смениш мебел отколку да ја градиш од темел на зелена ливада, но Мицковски запнал да лаже затоа што нема срам ни перде, се отепа од лажење овие години додека е лидер на ВМРО ДПМНЕ, он мисли дека политиката е лажење 24/7 затоа што политика учел од Груевски!

Link with us
Game bài đổi thưởng