КАКОВ ЦАР – ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ГАЗИ БАБА ГИ ПОВИКА СИТЕ ФИРМИ ВО ОПШТИНАТА ДА ДОНИРААТ КОМПЈУТЕРИ ЗА СИРОМАШНИТЕ ДЕЦА ВО ОПШТИНАТА, И НА ПАТ Е ДА ОБЕЗБЕДИ КОМПЈУТЕР ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ!!!

Борис Георгиевски

?За само 5 дена се приближуваме до половина од потребните 700 таблети за учениците од основните училишта во Општина Гази Баба.

Со ваша поддршка многу брзо ќе успееме да ја постигнеме целта и ќе ги надминеме предизвиците кои се јавија ланската учебна година кога дел од учениците не беа во можност да набават технички уред или во исто време, на еден уред, наставата треба да ја следат две или повеќе деца од едно семејство.

? Уверен сум во ова поради огромниот број општествено-одговорни компании кои секојдневно ме контактираат мене или мојот тим и најавуваат донација на смарт уреди и таблети за учениците.

Истовремено, ви благодарам неизмерно на сите за поддршката, донациите, споделувањата и огромниот број коментари

#ГазиБаба обезбедува еднаков пристап до образованието за сите ученици

? Постојано пристигнуваат донации од страна на општествено одговорни компании со кои заеднички придонесуваме за еднаков пристап до образованието на сите ученици од основните училишта од Општина Гази Баба
? Би сакал да се заблагодарам на компанијата „Мараи Изо Стоне“ која донираше таблети за учениците кои не можат да си дозволат технички уред за следење на онлајн настава.
Полека, но сигурно и со заеднички сили ги надминуваме предизвиците кои се јавија ланската учебна година кога дел од учениците не беа во можност да набават технички уред или во исто време, на еден уред, наставата треба да ја следат две или повеќе деца од едно семејство.
Секое дете има право на квалитетно образование, а ние сме должни тоа да им го обезбедиме ❗️

? Компанијата #ЕХИ донираше таблети за учениците кои не можат да си дозволат технички уред за следење на онлајн настава.
Искрено се заблагодарувам на секоја општествено одговорна компанија и поединец кои деновиве ме контактираат и се приклучуваат на апелот на Општина Гази Баба и донираат таблети за дел од учениците во основните училишта од #ГазиБаба
Само заедно можеме и ќе сториме сè да обезбедиме еднаков пристап до образованието за сите ученици ❗
Да ги надминеме предизвиците кои се јавија ланската учебна година кога дел од учениците не беа во можност да набават технички уред или во исто време, на еден уред, наставата треба да ја следат две или повеќе деца од едно семејство.

? Огромна благодарност за општествено одговорната компанија #Изолација која се приклучи на апелот на Општина Гази Баба и донираше таблети за учениците од основните училишта од #ГазиБаба.
Само заедно можеме да обезбедиме еднаков пристап до образованието за сите ученици ❗
? Би сакал уште еднаш да се заблагодарам на огромниот број компании кои постојано ме контактираат и најавуваат донација на смарт уреди и таблети за учениците. На овој начин ќе ја постигнеме целта и ќе ги надминеме предизвиците кои се јавија ланската учебна година кога дел од учениците не беа во можност да набават технички уред или во исто време, на еден уред, наставата треба да ја следат две или повеќе деца од едно семејство.

Секое дете има право на квалитетно образование, а како Општина Гази Баба сме должни тоа да им го обезбедиме ❗️
И јас се приклучив и денес донирав 10 таблети за учениците од основните училишта од #ГазиБаба
? Би сакал да се заблагодарам и на огромниот број општествено одговорни компании кои изминативе денови ме контактираа и најавија донација на смарт уреди и таблети за учениците. Само на овој начин ќе ја постигнеме целта и ќе ги надминеме предизвиците кои се јавија ланската учебна година кога дел од учениците не беа во можност да набават технички уред или во исто време, на еден уред, наставата треба да ја следат две или повеќе деца од едно семејство.