КАКОВ ПСИХОПАТ: ПАЛЧО НА СВОЈАТА ЕМИСИЈА НА ЈУТУБ ТВРДИ ДЕКА СИТЕ ПОЧИНАТИ ВО ЗЕМЈАВА ОД КОРОНА СЕ ЖРТВИ НА УБИСТВО ОРГАНИЗИРАНО ОД БОГАТА ТАЈНА ЕЛИТА

– Богата светска елита убива народ во светски рамки, кај нас убија илјадници луѓе, освен оние кои имаа 20 000е да си платат лечење со крвна плазма…

Љупчо Палевски – Палчо, лидер на партија ДЕСНА, водител на емисија КРШ МУАБЕТИ на Јутуб, поранешен контроверзен бизнисмен а во слободно време тешка будала.

sunwin

sunwin

tải sunwin

sunwin

sun win