КАНДИДАТИ СО ЕУ ПАСОШ ПОТРЕБНИ ЗА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА!

?? ПОЗИЦИЈА:

– Чистачи (Housekeeping Department) Reinigung von Hotelzimmern inkl. Badezimmer, Öffentlichen Bereichen

?? ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

– Познавање на Англиски јазик А1-А2 ниво
– Познавање на ??германски јазик ќе се смета како плус
– ?? ЕУ пасош

?? ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОМАЦИИ:

– Работен ангажман од Понеделник до Недела
– ПЛАТА * за 30 работни саати недело –1.200 евра бруто
* за 40 работни саати неделно – 1.600 евра бруто
* за работа во Недела – доплата од 30 % на дневницата
– се обезбедуваат 1 до 2 слободни денови неделно
– Времетрање на смена од 08:00 до 14:00/16:00
– Обезбедено сместување – 250 ЕВРА месечно во двокреветни соби
– работен договор до 1 години од денот на потпишувањето на договорот

??Пријавете се веднаш!??
За повеќе информации ве молам контактирајте не на info@kouzon.com.mk

sun win

sun win

game bài sunwin sunwin apk sunwin web

sunwin.apk mới nhất game sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin