КАПКА КРВ НЕМА НА НИВНИТЕ ЛИЦА – ВМРОВЦИТЕ И НИВНИТЕ МЕДИСКИ ПУЛЕНИ СЕ ДО СМРТ УПЛАШЕНИ ДЕКА ЗАЕВ НАБРЗО ЌЕ УСПЕЕ ДА ГО КРЕНЕ БУГАРСКОТО ВЕТО ЗА ЕУ ПРЕГОВОРИ!

Паника и хаос владее во опозициските редови.

Пред пораз се на локалните избори, анкетите се поразителни, се обидуваат да извлечат максимум од несреќата во Тетово, како лешинари се валкаат меѓу изгорените тела на несреќните Тетовчани во обид да ќарат некој поен…

Кандидатите на локалните им се пропашени, и тие што ги имаа како добри или самите одбија да бидат на тикетот на една партија која уште важи за режимска и мафијашка и националистичка па не сакаат да се валкаат во таа кал, или пак самиот Мицковски не ги одбра од страв дека и тие како Митко Јанчев ќе се свртат против него и ќе бараат негова оставка по неколку месеци…

И се чини последната шајка во политичкиот ковчег на опозицијата го спрема Заев со тоа што за неколку месеци, во декември се очекува спуштање на бугарското вето и старт на преговѝори со ЕУ. Е тоа е уплав и кошмар за ВМРОВЦИТЕ и нивните медиски слуги.

Затоа сега ќе се оди со следново сценарио – евентуалниот договор со Бугарија во вид на анекс или патоказ ќе биде спинуван и манипулиран и секој збор и секоја буква ќе биде толкувана како предавство, погром, геноцид, катаклизма.

Ќе се вреска ќе се писка ќе се плаче, вени ќе се сечат, наводно поради анексот но во основа силината и плачот се од стравот дека ќе мора да се помират со уште 3 години влада на Заев и сосема веројатно уште еден нов мандат потоа како благодарност на народот до партијата и владата која ја внесе земјата во НАТО и ги тера успешно преговорите со ЕУ со изгледи за брз успешен крај некаде за 5 години од сега.

Тоа е ноќен кошмар од кој Мицковски и компанија добиваат жолт пролив со многу гасови и стомачни експлозии. Но што да им правиме така им било судено, да бидат лузери затоа што такви им се политиките, промашени.

sunwin.apk mới nhất

sunwin

tải sunwin

sunwin

tải sunwin