Капките за очи Proculin Tears Advance со обновувачко и со заштитно дејство се користат за освежување, смирување и за подмачкување на сувите очи и во случаи на иритација на окото

Капките за очи Proculin Tears Advance со обновувачко и со заштитно дејство се користат за освежување, смирување и за подмачкување на сувите очи и во случаи на иритација на окото како резултат на:

• атмосферски фактори (климатизирана средина, преголема изложеност на сончево зрачење, ветер, чад, загадување);
• сувост на окото предизвикана од прекумерен замор;
долготрајна работа пред компјутер или на учење или поради синдром на суво око;
• офталмолошки стрес, по оперативен зафат на површината на окото;
носење леќи неколку часа на ден.

Капките за очи може да ги користат лицата кои носат контактни леќи, без да има потреба да ги отстранат леќите. Прочитајте повеќе за производот на: https://bit.ly/proculin-tears-advance-1

#АлкалоидСкопје #ЗдравјетоПредСe See