ЌЕ НЕ БИДЕ – Наставничка од Струмица ја преуреди училницата во забавно катче за децата да учат безбедни и инспирирани

Креативноста на наставниците е бескрајна, многупати сме сведочиле и тие одново не изненадувале. Особено сега, кога треба училницата да биде пријатно место за учење, во услови на празни столчиња и растојание помеѓу децата и учителките.

Наставничката Билјана Гунова од основното училиште „Никола Вапцаров“ има одлична идеја како децата да уживаат повторно во училишните клупи. За добредојде, училницата ја претворила во возен парк, а за децата креативни визири со забави апликации.

sunwin sunwin tài xỉu sunwin

sun win

sunwin club game sunwin tải sunwin

sunwin tài xỉu sunwin apk tải sunwin

tải sunwin