КОГА МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЌЕ ЗАЛУТА ВО ПРАВОТО ПА ЛУПА ГЛУПОСТИ ЦЕЛ СВЕТ ДА МУ СЕ СМЕЕ – МИЦКОВСКИ: КОГА ВЕЌЕ НИ ЈА ОДЗЕМАТЕ НОВАТА ПАРТИСКА ЗГРАДА, ВРАТЕТЕ НИ ЈА СТАРАТА ЖОЛТА КУЌИЧКА?!?!?!

Во своја долга колумна во која го правда Груевски и се буни дека пресудата за Талир била нарачана, Мицковски бара од судот да му ја врати на ВМРО ДПМНЕ старата жолта куќа, старото седиште на партијата која сега е срушена?!?! Цитираме:

6. ВМРО-ДПМНЕ на предметната локација имаше објект познат помеѓу своите членови и граѓаните во Македонија како „Жолтата зграда“ кој за никого не е спорно дека припаѓаше на партијата. Се поставува прашањето што со тој објект? Со ваквата пресуда ВМРО-ДПМНЕ е двапати незаконито оштетен, еднаш за новиот објект и еднаш за стариот објект неспорен за никого дека припаѓаше на ВМРО-ДПМНЕ.

Ова е кога машински имженер ќе залута во правото па лупа глупости цел свет да му се смее.

sun win

game bài sunwin

sunwin

sun win

sunwin club sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu