КОЛКУ ТРЕБА ДА СИ ЗЛОБЕН И СЕБИЧЕН, ДА СИ АЛБАНЕЦ АМА ОД ГНЕВ ШТО НЕ СИ СТАНАЛ ДИРЕКТОР ДА ПОМАГАШ ДА СЕ ВРАТИ РЕЖИМ КОЈ АЛБАНЦИТЕ ГИ СМЕТА ЗА ДИВО ПЛЕМЕ

Каков его манијак треба да бидеш, каков злобен себичен психопат треба да бидеш за да си Албанец но само затоа што не си станал директор да помагаш да се врати на власт фашистичка мафијашка банда која од Албанците сака да прави сапун?

Која Албанците ги смета за диво племе кое треба или да се избрка од земјава или да се потчини, јавне, замолчи, затоа што Македоња е на Македонците и гоцевата раса?!

Се обидувам да го разберам Бени Шаќири, но се чини сепак дека славата, пеењето пред илјадници луѓе му ја пореметило свеста на човекот, он си помислил дека тие десетици иљади луѓе на митинзите на СДСМ дошле да го видат Бени а не затоа што сакаат да го слушнат Заев и да покажат припадност кон едно политичко движење кое сруши режим со пенкало и малце и крв…

Никогаш не сум можел да ги разберам слобните себичните и неодговорните, кој можеше да помисли дека еден Бени ќе покаже вакво гнасно лице кое не сме умееле да го видиме годините наназад кога го сакавме и почитувавме…

Не се само Албанците кои ќе патат од власта на ВМРО ако се врати пак на власт овакво Груевистичко. Ќе патат и сите другари на Бени, сите членови на СДСМ, сиот нормален народ, сите ќе патиме, ВМРО е како цунами, надојдена мутна вода која упропастува се пред себе. Зошто? Само затоа што газето не ти седнало во фотељата која си ја намерачил. Каква ситна бедна душа…

tải sunwin

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin tải sunwin

sun win

sunwin