КОМЕНТАТОРОТ НА МТВ СЕ ПОЖАЛИ ДЕКА ИМАЛ ТРЕМА И МОРАЛ ДА СЕ КОНТРОЛИРА ИНАКУ ПОВЕЌЕ ЌЕ ЛУПЕТАЛ ЗА БОЖЈИ ЧЕДА И ИСПРАВАЊЕ СВЕТСКИ КРИВИ ДРИВИ!

Коментарот на МТВ, Тони Стојановски кој вчера се прослави со национал – политичко коментирање и забегување до небото со тези дека сме дошле на европско да му се одмаздиме на светот за сите неправди, како ние никогаш не сме биле робови иако имаме држава само 70 години, како сме биле божји чеда и редица други невидени будалаштини.

– Имав трема и морав а се контролирам! – изјави денеска еден ден по утакмицата славниот коментатор.

Ќути штом имал треба и штом се контролирал, што ли ќе се случува ако дај боже влеземе во втора фаза па догураме и до некое четврт или полу финале, па тоа ќе биде невидена распаљотка има да корне седишта и да ги фрла на терен, малиов мора некој да го врзе да не направи некоја беља во Букурешт…

Link with us
Game bài đổi thưởng