КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА: Доволна е само една посета на нашата банка каде што со симболична инвестиција ќе добиете полиса за неживотно осигурување

Обезбедете осигурителни полиси според вашите потреби и со истите услови и попусти како и во осигурителните компании. Доволна е само една посета на нашата банка каде што со симболична инвестиција ќе добиете полиса за неживотно осигурување.

Повелете кај нас, каде што заедно со нашите партнери Осигурување Македонија а.д. Скопје Виена Иншуренс Груп и Триглав Осигурување АД Скопје, инвестирате во сигурна иднина за вас и вашите најблиски.

Дознајте повеќе на следниот линк: https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2690&lang=1&uc=1

Link with us
Game bài đổi thưởng