Кондовски: Големата ротаријанска идеја не обединува во обврската за континуиран придонес во заедницата!

Големата ротаријанска идеја не обединува во обврската за континуиран придонес во заедницата!

Посебна чест и задоволство, лично од моите Ротаријанци, што можев да ja почуствувам нивната безрезервна поддршка, заеднички согласувајќи се дека придонесот сега максимално треба да биде насочен кон ЕФИКАСНО и ЕФЕКТИВНО МЕНАЏИРАЊЕ на општина Битола!

Преку Ротари клубот Битола досега сме реализирале многубројни активности за поддршка на различни категории граѓани и институции. Заеднички утврдивме дека тоа треба да продолжи во уште поголема мера!

Наша водилка и натаму останува визијата на Ротари Интернационал како меѓународна организација која работи за доброто на човештвото, поврзувајќи ги елитните професионални лидери во светот, кои своите професионални вештини, знаења и материјални средства, преку застапување на високи етички стандарди, ги посветуваат на ПРИДОНЕС ВО ЗАЕДНИЦАТА!

sunwin apk

tải sunwin apk game sunwin sunwin web

sunwin.apk mới nhất game sunwin sunwin web

sunwin apk sunwin game bài sunwin

sun win