Кондовски: Изборните резултати даваат одлична основа за победа во вториот круг кој е веќе извесен и во кој најавувам повторно позитивна и прогресивна кампања

Ви честитам за мирниот, фер и демократски избирачки ден кој беше олицетворение на сиот изборен процес што го водевме заедно со вас.

Им честитам на сите учесници на овие избори кои излегоа на мегдан пред граѓаните и на сите избрани членови на советот во Општина Битола.
Од сесрце ви благодарам за големата изразена поддршка до мене како кандидат за градоначалник и поддршката за нашите советници.

Изборните резултати даваат одлична основа за победа во вториот круг кој е веќе извесен и во кој најавувам повторно позитивна и прогресивна кампања.
Во вториот изборен круг најавувам локално обединување на сиот коалициски потенцијал кој сега беше разлеан на повеќе страни, но и позитивен поттик на излезност на сите кои денес од различни причини не излегоа на гласачките места.

Драги битолчани, ве уверувам ќе имаме заедничка победа која ќе ви припаѓа вам и на нашата Битола!

sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu tải sunwin

sun win

game bài sunwin sunwin club sunwin web

sunwin club tải sunwin apk sunwin club

sunwin apk sunwin club game bài sunwin