Кондовски: Пробивање на подземна сообраќајница кај Хотел „Епинал“ со што „Широк Сокак“ ќе стане континуирана пешачка зона

ПРОБИВАЊЕ НА ПОДЗЕМНА СООБРАЌАЈНИЦА кај Хотел „Епинал“ со што „Широк Сокак“ ќе стане континуирана пешачка зона
ПОДЗЕМНА ГАРАЖА со капацитет од 250 возила

Плоштадот Гоце Делчев ќе се претвори во прекрасно партерно уредено катче

Со ова решение драстично ќе биде намален застојот и гужвите во центарот на Битола.
Проектот ќе чини 4 милиони евра.

Ќе се реализира во рок од години.
Модерните сообраќајни решенија се обележје на секој модерен и организиран град !

Битола – модерен град !

sun win

game sunwin sunwin apk sunwin.apk mới nhất

sunwin

game bài sunwin sunwin tài xỉu sunwin apk

sunwin apk sunwin club sunwin web