Костадинов: Градежната офанзива, денеска, понеделнички, продолжи на улицата „Браќа Минкови“, каде се довршуваше поставувањето втор слој асфалт на потегот од улицата „Младинска“ до улицата „Ката Поцкова“

Фејсбук статус на Костадин Костадинов, градоначалник на Струмица:

Градежната офанзива, денеска, понеделнички, продолжи на улицата „Браќа Минкови“, каде се довршуваше поставувањето втор слој асфалт на потегот од улицата „Младинска“ до улицата „Ката Поцкова“.

Еве како да го регулирате крвниот притисок од дома за само неколку дена!
Градиме и истовремено ги планираме следните активности, застанување нема.

Од срце за новиот лик на Струмица.

sun win

sun win

game bài sunwin sunwin web game bài sunwin

tải sunwin

tải sunwin apk sunwin game sunwin