Костадинов и Гир на неформален Вело час во Струмица

Со „Вело Струмица“ го славиме 3.Јуни – Светскиот ден на велосипедот.
Возиме велосипеди, ги промовираме нивните предности, ги поттикнуваме и едуцираме најмладите.

Попладнево одржавме неформален Вело час со учениците од основните училишта на кој разговаравме за велосипедската опрема, за физичката подготвеност, за вело културата.
Продолжуваме вечерва со Вело револуција.

Ги сакаме велосипедите и развиваме еколошки однос кон нашата Струмица.
? Струмица… и сé е блиску!

sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu sunwin

sun win

sunwin

tải sunwin

sunwin