КОУЗОН СТУДЕНТСКИ СЕРВИС – Македонија, објавува ексклузивна МОЖНОСТ за аплицирање за професионални и кариерни дообуки во Америка!!!

ПРЕЗЕНТАЦИЈА – INTERNSHIPS IN THE USA
РЕ – СТАРТ НА ПРОГРАМАТА ЗА СТУДЕНТСКА И КАРИЕРНА ПРАКСА

КОУЗОН СТУДЕНТСКИ СЕРВИС – Македонија, објавува ексклузивна МОЖНОСТ за аплицирање за професионални и кариерни дообуки во Америка!!!

Почитувани студенти ( Апсолвенти и дипломирани студенти ) Ве покануваме на нашата ONLINE презентација која ќе се одржи на 04-ти Октомври – Вторник со почеток од 17:00 часот
За учество, сите заинтерсирани кандидати потребно е да испратат потврда на емаил на info@kouzon.com.mk
Линк за учество-> КОУЗОН – https://meet.google.com/oyy-xivp-eux

По пауза од околу 18 месеци, предизвикана заради пандемијата со вирусот КОВИД 19, најавуваме ре старт на една од нај атрактивните програми за времена работа во Америка.
Во соработка со нашите партнери, успеавме да обезбедиме низа на работни позиции кои ќе Ви дадат можност да ги усовршите Вашите стекнати работни квалификации и да изградите стартна основа за подобра ( идна ) кариера.
На вашето досегашно искуство додадете му интернационално искуство, работете со луѓе од целиот свет и запознајте ја Американската бизнис култура.

Со задоволство ве информираме дека во моментот, Коузон нуди одлична можност за професионална дообука и времено вработување на луѓе со искуство во кулинарството,хотелиерството и областа на маркетинг во Америка!
Во постапка е обезбедување на интерншип спонзорство и за други области.

За повеќе информации слободно исконтактирајте не на телефонскиот број 078 45 44 26 или пак пишете ни на info@kouzon.com.mk

СО ПОЧИТ
КОУЗОН СТУДЕНТСКИ СЕРВИС МАКЕДОНИЈА