КОВАЧЕВСКИ: ЌЕ ГИ ЗГОЛЕМИМЕ ПЛАТИТЕ ВО ДРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА НО И ТИЕ ЌЕ ТРЕБА ДА РАБОТАТ ПОВЕЌЕ, НЕ МОЖЕ ПОВЕЌЕ СО НЕРАБОТЕЊЕ, БИЗНИС ФЕЛАТА И ГРАЃАНИТЕ ГО ПОЛНАТ БУЏЕТОТ А ЧЕКААТ ОД АДМИНИСТРАЦИЈАТА ДОБРА И БРЗА УСЛУГА

– Мораме да ја покачиме продуктивноста на државната бирократија, ќе има зголемување на платите но во исто време мораме да имплементираме механизми тоа да биде врзано со учинокот, граѓаните и бизнис фелата бараат брза и добра услуга, тие го полнат муџетот од кој потоа се делат плати на буџетарите и останатите вработени во јавниот сектор.

Премиерот Ковачевски на пратеничките прашања во собрание.

sunwin club game bài sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin.apk mới nhất sunwin web sunwin apk

sun win

sunwin apk sunwin tài xỉu sunwin apk

tải sunwin