КОВАЧЕВСКИ: МНОГУ Е ПОДОБРЕНА ДЕМОКРАТСКАТА КЛИМА ВО ЗЕМЈАВА, ЛИДЕРОТ НА ОПОЗИЦИЈАТА СЕКОЈ ДЕН Е ВО ВЕСТИТЕ НА СИТЕ НАЈГЛЕДАНИ ТЕЛЕВИЗИИ, ВО ГРУЕВИЗМОТ ТОА БЕШЕ НЕЗАМИСЛИВО

– Барањето на опозицијата за укинување на техничката влада е доказ дека демократијата е многу подобрена, нема веќе заробени институции, слободни се и медиумите, лидерот на опозицијата секој ден е во вестите на најгледаните телевизии, порано во време на Груевизмот тоа беше незамисливо. Техничката влада може да биде укината само со консензус на сите 4 партии кои ја изгласаа таа техничка влада во пржинските преговори пред 5 години.

Премиерот Ковачевски на МТВ.

sunwin apk game sunwin game bài sunwin

sun win

sun win

tải sunwin

sunwin