КОВАЧЕВСКИ: МНОГУ МЕ НЕРВИРААТ СООПШТЕНИЈАТА НА ВМРО ДПМНЕ, ТИЕ ЛУЃЕ НИШТО НЕ РАЗБИРААТ И ИЧ НЕ САКААТ ДА ПОМОГНАТ, САМО ГЛЕДААТ СЕИР И ЛУПААТ ГЛУПОСТИ

– Кога ги читам соопштенијата на ВМРО ДПМНЕ се чудам, ми иде да ги земам сите на куп и да ги однесам на основен курс по економија, велат Ковачевски направил инфлација во земјава, па како не рзбираат како се случува инфлација во една отворена економија како нашата, тоа е поврзано со светски берзи и поскапување на енергенси и металите, овие луѓе ем ништо не разбираат ем ништо не сакаат да помогнат, само гледаат сеири и тропаат глупости по цели денови, многу се нервирам кога ги гледам што прават.

Премиерот Ковачевски на Канал 5 телевизија.

tải sunwin

tải sunwin apk

sunwin.apk mới nhất

game bài sunwin

sunwin.apk mới nhất game bài sunwin tải sunwin