КОВАЧЕВСКИ: ВО ИЗВРШЕН ОДБОР НА СДСМ СУМ ОД 1998-МА, ИМАМ ОДЛИЧНИ ОДНОСИ СО БРАНКО, СО РАДМИЛА, СО БУЧКОВСКИ И СО ЗАЕВ, СО СИТЕ СЕ СЛУШАМ РЕДОВНО

– Јас не сум во високата политика од вчера, во највисокото партиско тело на СДСМ сум од 1998-ма година, имам одлични односи со сите екс лидери на СДСМ и редовно се слушам со сите нив, значи со Бранко, со Радмила, со Бучковски и со Заев. Така да СДСМ е обединето и посилно од било кога, иако реално никогаш во партијата немало многу сериозни фракции и кавги.

Димитар Ковачевски на САМО ВИСТИНА на Канал 5.

sun win

game bài sunwin

sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin club sunwin

sun win