КОВАЧКИ: ИСТО КАКО ВО ГРУЕВИЗМОТ, И СЕГА НА НАРОДОТ МУ ПРЕДЛАГАМЕ ДА ЈАДЕ КОРЕЊА ДОДЕКА НИЕ ВО БЕЛАТА ПАЛАТА ГНЕТЕМЕ БИФТЕЦИ ОД БИЗОНИ И МЕЧКИ

– Нашата ментална матрица не е променета од времето на Груевизмот. Исто како во проблемот со Грција што 12 години го убедувавме народот да јаде корења додека ние во власта гнетевме бифтеци од бизони коњи и мечки така и сега со Бугарија му предлагаме на народот да продужи да си јаде корења и да пасе трава додека ние во белата палата се гоштеваме со бифтеци и ракчиња, такви сме ние, така не создале, без грам емоција и одговорност за народот, само гол популизам и национализам на штета на народот…

Драган Ковачки, парафраза на неговиот настап на ТВ 24 вчера.

sun win

sunwin web game bài sunwin sunwin apk

game sunwin game bài sunwin sunwin apk

sunwin.apk mới nhất sunwin web game bài sunwin

sunwin.apk mới nhất