Кожувчанка ДОО и Федерацијата на училишен спорт на Македонија за спортот и младите!

Кожувчанка од Кавадарци и Федерацијата на училишен спорт на Македонија, денес ја продолжија веќе успешната соработка.

Во просториите на Компанијата, за реализација на идните проекти на Федерацијата, се потпиша договорот за соработка помеѓу Генералната директорка на Кожувчанка г-ѓа Јанинка Чупаркоска и Претседателот на ФУСМ проф д-р. Александар Туфекчиевски.

Имајќи иста цел, најмасовната спортска организација во Македонија и секогаш општествено одговорната компанија Кожувчанка, се сложија дека преку спортот инвестираме во младите и дека тоа е најдобриот начин за развој на децата.

Поради тоа, ваквите договори се од огромно значење за нашите најсакани и нивната иднина!

Децата сакаат да спортуваат, да им го овозможиме истото!

tải sunwin

game sunwin sunwin tài xỉu sunwin web

sun win

sun win

tải sunwin apk sunwin web game sunwin