КОЖУВЧАНКА ДОО со донација од 100.000 шишиња вода Изворска и 22.000 лименки безалкохолен пијалок Sinetta за потребите на пунктовите за вакцинација ширум земјава

Компанијата Кожувчанка како општествено одговорна компанија донира
100.000 шишиња негазирана природна вода Изворска и 22.000 лименки
безалкохолен пијалок Sinetta, на регионалните пунктови ширум земјава.

Со тоа докажуваме дека сме одговорен поборник онаму каде што е
најпотребно.

Во последната година откако започна пандемијата, неизмерно
поддржуваме голем број на клиники и Ковид центри насекаде во нашата
И во овие тешки моменти нашата компанија несебично помага онаму каде
што е потребно.

Чест и задоволство ни е што и во овие моменти на
вакцинација и имунизација го правиме истото. – се вели во изјавата од
КОЖУВЧАНКА ДОО

Link with us
Game bài đổi thưởng