ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ СЕ ИЗВИНИ: СЕ КААМ ШТО МУ СЛУЖЕВ НА РЕЖИМОТ ОД 2015 ДО 2017-ТА!

Куртончето Златев во емисијата САМО ВИСТИНА на КАНАЛ 5 се извини што му служеше на режимот.

– Грешка во кариерата ми беше што од 2015-та до 2017-та жестоко ја критикував тогашната опозиција, се каам за тоа.

Он уште му служи на режимот, само не сака да признае, ама и малите деца го гледаат тоа! Линк до емисијата, овде.