ЛАДИЧ: Во недела победуваме во Пробиштип… ✊✊✊

Младите се иднината и клуч за напредокот и просперитетот на општината.
Давајќи им можност на младите да придонесуваат со своите идеи кон решавање на проблемите, тие почнуваат да се гледаат себе си како лидери кои можат да дадат важен придонес во животот на другите.
Повеќе од потребни ни се нивните уникатни идеи за да градиме подобар свет.
Младите се неограничен извор на нова енергија и мотив!
И затоа, не постои поубав начин да ја завршиме кампањата за Локалните избори 2021 од тоа да финишираме со младите.
Е токму вака изгледа победничка младина!
Во недела победуваме… ✊✊✊

sunwin tài xỉu sunwin club sunwin tài xỉu

tải sunwin

game sunwin

sun win

sun win