Личност како Заев се раѓа еднаш во 100 години

Од почетокот на политичката и државничка работа Зоран Заев го сметам за извонредна и посебна личност. Му давав и му давам безрезервна подршка. Ги надмина моите очекувања кои ги оствари за земјата на меѓународен план и реформите кои ги покрена во земјата. Но изневерувањата од страна на ЕУ и конзервативниот дел од СДСМ по прогласот на Црвенковски за анти ЕУ и НАТО политиката успеа да му го стесни просторот за да ја заврши мисијата за почеток на преговорите за влез во земјата во ЕУ!
Личност како Заев се раѓа еднаш во 100 години.

Сега нека ја преземат одговорноста оние на граѓани кои гласаа за ВМРО ДПМНЕ и Левица а посебно членовите на СДСМ кои со опструкциите на изборите, односно не излегување на гласање де факто им го дадоа мандатот на ВМРО ДПМНЕ, Левица и другите нациофашисоидни партии!

ФB статус на Ване Миовски