Лидерот на Власите, Николче Бабовски денеска се вакцинираше во Битола

Директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство Николче Бабовски денеска се вакцинираше со кинеската „Синофарм“ во вакциналниот пункт во Битола.

„ Денес во мојата родна Битола се вакцинирав со Синофарм. Сите вакцини се безбедни и корисни за здравјето на граѓаните“ вели Бабовски и ги повика граѓаните да се вакцинираат против Ковид 19.

Link with us
Game bài đổi thưởng