ЛИЛЕ ДОМ СО МОЛБА ДО ЈАВНОСТА: Ако некој ја забележи мајка ми, да ме побара na 070 384 537

Поранешната пратеничка и претседателка на ДОМ, Лилјана Поповски, предмалку информираше дека пред час и половина се загубила нејзината мајка во Центар. поточно пред Тинекс на Васил Главинов.

Таа преку фејсбук повика доколку некој ја забележи да се јави на нејзиниот телефонски број 070384537.

Како што рече Поповска, нејзината мајка е облечена како на сликата, со тоа што не носи шапка.

rikvip cho iphone tải rikvip tai rik

https://www.starnow.com/u/rikvipru/

tải go88