ЛОЗАРИ ИСТОК ДОБИЈА СВОЈА ЛИМЕНКА! НАШЕ МАКЕДОНСКО ПИВО ЗА 30 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ НА КАВАДАРЕЧКИТЕ НАВИВАЧИ!

“Лозари Исток“ од Кавадарци е една од најдобрите и најинвентивните навивачки групи во Македонија, а и
пошироко во регионот, со сериозен број на членови и тим за почит. Познати помеѓу спортските фанови,
успесите и победите на „Лозари Исток“ се речиси секојдневие.

Годинава, тие слават 30 години постоење!

Повод нивното долгогодишно функционирање, а и како благодарност за несебичната поддршка и посветеност
на сите натпревари, Компанијата Кожувчанка, во име на цел регион, им оддава почит!

“Создадовме специјален, лимитиран дизајн на лименка на нашиот бренд Наше Македонско пиво. Ова е гест
од нашата Компанија за сите наши сограѓани од “Лозари Исток”, навивачи на трибините на кавадаречките екипи.
Нашиот тим им посакува уште многу години успеси и победи, и на здравје со Наше Македонско
пиво!”- велат од Кожувчанка ДОО.

А “Лозари Исток” остануваат на натпреварите и трибините секогаш со љубов, верност и песна посветена кон
кавадаречките спортски колективи. Ајдуци, Ретки билки, Лозари, Ултра Кру, Ултра Дринкерс, 12 Бригада,
Наш’то маало и останати Среќен роденден дечки, се гледаме на истокот!

Link with us
Game bài đổi thưởng