ЉУБИША НИКОЛОВСКИ: Државата е отидена напред на многу полиња ако ја споредиме со ситуацијата пред 4-5 години, тоа би требало секој да може да го види освен ако не сака да го види

– Ја слушам опозицијата се жали некој се возел со службена кола на митинг и некој директор излегол на митинг во работно време и тоа било диктатура, мене тоа ми е смешно, споредено со пред 4-5 години земјава е отидена многу понапред на тема демократија, слобода, владеење на право и многу други тематики, и тоа би требало секој да може да го види освен ако не сака да го види…

Љубиша Николовски, новинар во Слободен Печат.

tải sunwin apk

tải sunwin

sunwin club sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu

sun win

sunwin club