ЛУЃЕ ОТВАРАЈТЕ ОЧИ, НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ НЕКОЈ СО ВАШИТЕ ПАРИ ШЕТА ПО СВЕТОТ И ГЛУМИ МИЛИОНЕР: ДУРИ И GOOGLE И MICROSOFT ВЕ ПРЕДУПРЕДУВААТ ДА ВНИМАВАТЕ КОГА МУ ДАВАТЕ ПАРИ НА ЗОРАН ВИТАНОВ

Ако направите пребарување на видео сервисот на Google, Youtube, и ако го внесете Лајконет името на мрежата која ја нуди Зоран Витанов во земјава, првиот избор кој ви го нуди Google e ЛАЈКОНЕТ ПРЕВАРА?!?! Е тоа не е ич добар знак…

Вториот во светот пребарувач, Бинг на Мајкрософт пак некаде во првите предлози го нуди LYCONET SCAM?!?! И тоа не е баш добар знак…

Луѓе пред да инвестирате пари во некоја бизнис идеја сервис зделка итн истражете малку на интернет прочитајте што се зборува за тие фирми и ќе видите дека многу луѓе се измамени од Лајконет и Лајонес и дека тие мрежи се забранети во повеќе земји во светот затоа што се пирамидални измами, односно, инвестицијата нема реален приход туку парите што се вртат се од влезните прилози и вложувања на најновите жртви кои потоа се делат нагоре во пирамидта, и тоа трае се додека снема нови жртви а тоа обично се случува кога ќе се види дека нема реален бизнис модел и дека освен неколку највисоко во пирамидата тоа се околу 1000 души на светско ниво, сите останати се измамени и парите им пропаднале затоа што никогаш нема да ги земат ветените големи приходи кои им се ветени како поврат на почетната инвестиција. Еве доказ дека тоа е така, погледнете ги овие сведоштва на луѓе низ светот:

Еве како да приметите пирамидална измама:

Еве убаво објаснето што е пирамидална измама:

tải sunwin tài xỉu online sunwin

tải rikvip tải rikvip

sunwin sunwin ma cao