ЛУПЕВСКА НЕМИЛОСРДНА, ГО ИЗНЕНАДИ МИЦКОВСКИ- ЦЕЛ СААТ КАКО СО МАЛО ДЕТЕ: ЗОШТО СЕ ПЛАШИТЕ ОД КОНГРЕС, ВРЕМЕ Е ДА СЕ РЕФОРМИРАТЕ, САМО НЕШТО КРИТИКУВАТЕ, ВРЕМЕ Е ДА НЕШТО И ПОМОГНЕТЕ!

Лупевско га изненади Мицковски, сме навикнале да ја гледаме во многу благо светло кога ги гали политичарите од ВМРО ДПМНЕ, но вечерва таа се појави со сукало во рацете и го плескаше Мицковски по газот цела емисија.

– Само нешто критикувате, време е да се рефомирате, време е да помогнете за ЕУ, кога ќе станете конструктивниа опозиција?!

Мицковски само се мачеше и верглаше како заглавнео југо во кал во Шопско Рударе.

tải sunwin

sun win

sun win

tải sunwin

tải sunwin