Мајката на Ембла: Ќерка ми не е агресивна и не ги тепа децата!

Покрај таткото на Ембла, Илир Адеми во живо преку видео повик во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 се вклучи и нејзината мајка.

„Ништо од тоа што го кажа мајката на едно од децата која е потписник на петицијата не е точно. Мојата ќерка не е агресивна и не ги тепа децата. Таа знае да реагира затоа што не гледа и слабо слуша, кога некој ќе и се приближи неочекувано можеби реагира така мислејќи да се одбрани на некој начин, мислејќи дека некој ја напаѓа. Никој не може да ја знае подобро ќерка ми од мене, нејзината мајка. Што се однесува до одлуката Ембла да следи настава со дефектологот и асистентот во салата на школото јас не се согласив, таму нема услови, посебно во зимскиот период“, вели таа.

tải sunwin apk

sun win

sun win

tải sunwin sunwin apk tải sunwin

sunwin tài xỉu tải sunwin tải sunwin