ЗНАЕ ОН ШТО Е ПОЛИТИЧКА ХРАБРОСТ – МАКЕДОНСКАТА ПОЛИТИЧКА ЛЕГЕНДА ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ СЕ ВКЛУЧИ ВО КАМПАЊАТА: ЕДИНСТВЕНО ОН И БУЧКО ОД ПОРАНЕШНИТЕ ЛИДЕРИ НЕ МУ БОДЕ НОЖЕВИ НА ЗАЕВ ВО ГРБОТ, ТУКУ МУ ПОМАГА ДА ЈА ВНЕСЕ ЗЕМЈАТА ВО ЕУ!

Коалиција Најдоброто за мојата општина,
За Делчево, Берово, Виница,
ВМРО-Народна партија и лидерот Љубчо Георгиевски,
За победа,

Љупчо Балкоски, фб пост

Народњаците помагаат и во други општини:

Коалиција Најдоброто за мојата општина,
За Валандово, Богданци, Гевгелија,
ВМРО-Народна партија,
За победа,

Народњаците помагаат и во Кисела Вода и во Битола:

Започнува кампањата за Локални Избори 2021 година.
ВМРО-Народна партија на овие избори ќе учествува во Коалицијата НАЈДОБРОТО ЗА МОЈАТА ОПШТИНА, предводена од СДСМ.
ВМРО-Народна партија во општините : Тетово, Демир Хисар, Илинден, Чашка и Могила, ќе учествува самостојно.
Успешна кампања, гласајте за победа на ВМРО-Народна партија и Коалицијата Најдоброто за мојата општина!

tải sunwin apk sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin apk

sunwin

game sunwin

tải sunwin apk