МАЛО ГНАСНО ХИТЛЕРЧЕ НЕБАЊАТО- АПАСИЕВ: ГРУЈО ЗГРЕШИ, ТРЕБАШЕ ДА ГО УАПСИ ЗАЕВ И ЦЕЛА ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА ДА ЈА ЗАБРАНИ И ПИКНЕ ВО ЗАТВОР!

– Груевски згреши, требаше да го уапси Заев штом почна да ги пука бомбите и да го забрани цел НВО сектор а со тоа и Шарена Револуција да биде забранета и испоапсена… Многу им дозволи да се разиграат и тука ги потцени, тоа се двете кардинални грешки на Груевски…

Апасиев во интервју за Инфомакс. Какво гнасно диктаторче небањато, еј практично посакува Груевизмот да се спасеше со брутална диктатура како онаа во Белорусија… Со тоа да се спаси мафијата и аздисаната криминална власт… И овој сега ќе излезе на избори и ќе бара глас?!?! За што за Груевизам на стероиди?!?!

sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu

sunwin web sunwin.apk mới nhất sunwin apk

sunwin

sunwin tài xỉu sunwin apk sunwin tài xỉu

sun win