МАРИЧИЌ: Ми претставува искрено задоволство и чест што денеска имав можност да бидам домаќин на делегација предводена од заменик министерот за надворешни работи, економска дипломатија и отвореност на Република Грција, Костас Фрагојанис. ??? ??

На средбата заменик министерот Фрагојанис ја потенцираше безрезервна поддршка за нашите евроинтеграции од соседна ??, како и обезбедување експертска и техничка помош во процесите важни за европските перспективи на Северна Македонија.

Преку пријателството и добрососедските односи ќе продолжиме да ја унапредуваме соработката во областите важни за граѓаните на двете држави, преку реализација на проектите финансирани од Програмата за прекугранична соработка.

Заеднички беше потврден ставот дека европската перспектива на Северна Македонија треба да биде заокружена со членство во ??.

tải sunwin

sunwin tài xỉu sunwin sunwin tài xỉu

tải sunwin tải sunwin sunwin apk

tải sunwin

sunwin game sunwin sunwin tài xỉu