МАРИН: Вработените во администрацијата на Општина Аеродром денеска учествуваа во масовната акција за чистење по повод 5 Јуни, Денот на животната средина

Во акцијата беа вклучени и работниците задолжени за одржување на хигиената во општината, а беше опфатен регионот околу Реонски центар.

Целта на оваа масовна акција е подигнување на јавната свест за здрава животната средина.

#WorldEnvironmentDay2021

Link with us
Game bài đổi thưởng